Galeria

Informacione Kontakti

[ RRETH KOMPANISË ]

Trokisni në derën e cilësisë

Mbi 27 vjet histori në prodhimin e dyerve “TUR COBO” është një nga liderët shqipëtar në projektimin, ndërtimin dhe shitjen e dyerve të brendshme. Nga dyert klasike prej druri deri tek dizajnet më bashkëkohore ne përmbushim kërkesat e një kompanie gjithnjë e më të sofistikuar treg, duke përdorur kritere në përputhje me më të fundit në dizajnin e brendshëm dhe duke ofruar një gamë e plotë zgjidhjesh për të dekoruar me stil çdo ambient, klasik dhe modern.
[ +]
Klientë të Kënaqur
[ +]
vite eksperiencë
[ +]
showroom-e
[ +]
dyer të prodhuara
[ Arti mund të varet në një mur, ose mund të jetë një kalim nëpër mur. ]

Po kërkoni ide për dyert e ambjentit tuaj?

Dera është pjesa e parë e një dhome hoteli që përjetojnë klientët dhe ne përkujdesemi qe impakti i parë te jete mbresëlënës.

Dyer Hoteli

Dëshironi t'i jepni dritë dhomave tuaja?
Dyert tona prej xhami janë zgjidhja ideale sepse ju lejojnë të zgjidhni midis shumëllojshmërisë së transparencave dhe dekorimeve.

Dyer Xhami

Dyert klasike janë një mënyrë e shkëlqyer për të pasuruar interiorin tuaj tradicional dhe për të krijuar një atmosferë të ngrohtë dhe shtëpiake.

Dyer Klasike

Zgjidhni dyert Filomuro
Për të marrë një estetikë jashtëzakonisht lineare, ku dera është krejtësisht e njëtrajtshme me murin.

Dyer Filomur

Përmirësoni shtëpinë tuaj, duke përdorur dyer që kompletojnë stilin tuaj të brendshëm.

Lines

Dyert tona elegante mund të dallohen si një veçori dekorative më vete, duke i dhënë një pamje ndryshe ambjentit tuaj.

Veshje Muri
[ vlerësime ]

C'farë thonë klientët

"You will never fake the feeling of being in such a place. The live minimalism base on the natural materials & alive unprocessed."
Anna Paulina
Client of Company
"You will never fake the feeling of being in such a place. The live minimalism base on the natural materials & alive unprocessed."
Pablo Gusterio
Client of Company
"You will never fake the feeling of being in such a place. The live minimalism base on the natural materials & alive unprocessed."
Kristina Lee
Client of Company