Galeria

Informacione Kontakti

Pavarësisht nëse jeni duke rinovuar të gjithë ambjentin tuaj ose thjesht duke zëvendësuar një ose dy elementë, ndryshimi i dyerve të brendshme është një mënyrë e shkëlqyer për ti dhëne pamje tërësisht të freskët hapësirës tuaj të jetesës. Në varësi të hapësirës dhe preferencave tuaja, ju mund të zgjidhni dyert me shinë, dyert e palosshme, dyert filomur ose thjeshtë dyert klasike dhe ne ofrojmë një zgjedhje të gjerë bojës ose linjave të drurit, në mënyrë që dyert tuaja të përshtaten me çdo ambjent.

Pavarësisht nëse jeni duke rinovuar të gjithë ambjentin tuaj ose thjesht duke zëvendësuar një ose dy elementë, ndryshimi i dyerve të brendshme është një mënyrë e shkëlqyer për ti dhëne pamje tërësisht të freskët hapësirës tuaj të jetesës. Në varësi të hapësirës dhe preferencave tuaja, ju mund të zgjidhni dyert me shinë, dyert e palosshme, dyert filomur ose thjeshtë dyert klasike dhe ne ofrojmë një zgjedhje të gjerë bojës ose linjave të drurit, në mënyrë që dyert tuaja të përshtaten me çdo ambjent.

[ dyer hoteli ]

Dera është pjesa e parë e një dhome hoteli që përjetojnë klientët dhe ne përkujdesemi qe impakti i parë te jete mbresëlënës.

Previous
Next
[ dyer hoteli ]

Dera është pjesa e parë e një dhome hoteli që përjetojnë klientët dhe ne përkujdesemi qe impakti i parë te jete mbresëlënës.

Previous
Next
Previous
Next
[ dyer klasike ]

Modelet klasike janë një mënyrë e shkëlqyer për të pasuruar interiorin tuaj tradicional dhe për të krijuar një atmosferë të ngrohtë dhe shtëpiake.

[ dyer klasike ]

Modelet klasike janë një mënyrë e shkëlqyer për të pasuruar interiorin tuaj tradicional dhe për të krijuar një atmosferë të ngrohtë dhe shtëpiake.

Previous
Next
[ dyer xhami ]

Dëshironi t'i jepni dritë dhomave tuaja? Dyert tona prej xhami janë zgjidhja ideale sepse ju lejojnë të zgjidhni midis shumëllojshmërisë së transparencave dhe dekorimeve.

Previous
Next
Previous
Next
[ dyer dizajno ]

Zbuloni gamën më të gjerë të dyerve filomuro. Zgjidhje minimale dhe elegante për të arreduar shtëpinë tuaj me një pamje totale mahnitëse.

[ dyer filomuro ]

Zbuloni gamën më të gjerë të dyerve filomuro. Zgjidhje minimale dhe elegante për të arreduar shtëpinë tuaj me një pamje totale mahnitëse.

Previous
Next
[ dyer xhami ]

Dëshironi t'i jepni dritë dhomave tuaja? Dyert tona prej xhami janë zgjidhja ideale sepse ju lejojnë të zgjidhni midis shumëllojshmërisë së transparencave dhe dekorimeve.

Previous
Next

Koleksionet tona të dyerve të brendshme janë krijuar për të sjellë cilësi dhe stil në çdo shtëpi.

Koleksionet tona të dyerve të brendshme janë krijuar për të sjellë cilësi dhe stil në çdo shtëpi.