Galeria

Informacione Kontakti

[ rreth kompanisë ]

Trokisni në derën
e cilësisë

Mbi 27 vjet histori në prodhimin e dyerve
“TUR COBO” është një nga liderët shqipëtar në projektimin, ndërtimin dhe shitjen e dyerve të brendshme.
[ rreth kompanisë ]

Trokisni në derën
e cilësisë

Mbi 27 vjet histori në prodhimin e dyerve
“TUR COBO”
është një nga liderët shqipëtar në projektimin, ndërtimin dhe shitjen e dyerve të brendshme.

[ Galeria e Dyerve ]

Po kërkoni ide për dyert? Shikoni disa nga modelet e fundit

[ bashkëpunëtorët tanë ]

Ne punojmë me markat më të mira, për t'ju sjellë produktet më cilësore

[ PUNËT TONA ]

Koleksionet tona të dyerve të brendshme janë krijuar për të sjellë cilësi
dhe stil në çdo shtëpi

[ vlera jonë ]

ËSHTË E GJITHA NË detaje

Përsosmëri teknike e
gjeometri të pastra,
për të përmirësuar detajet.

Zgjidhni derën që i përshtatet ambjentit tuaj

Zgjedhja e derës së duhur është shumë e rëndësishme kur bëhet fjalë për mobilimin dhe për t’i bërë dhomat edhe më praktike.